Digitalizacija učenja: Udruženje Kompjuteri Nade doniralo 10 tableta Osnovnoj školi Jajce

U našim prostorijama  se nedavno odigrao susret sa gospođom Merjemom Poško, defektologinjom iz Osnovne škole Jajce, te želimo s radošću podijeliti utiske s vama.

Ovo dragocjeno iskustvo nam je omogućilo da se bolje upoznamo, razmijenimo ideje o budućim ciljevima i planovima, i da zajedno radimo na unapređenju obrazovanja.

Gospodin Edin Bećarević iz Udruženja “Obrazovanje gradi BiH – Jovan Divjak” bio je ključna figura koja je povezala naše udruženje i gospođu Poško. Njegova posvećenost obrazovanju i podrška inicijativama koje doprinose zajednici otvorili su vrata za suradnju.

U skladu s našim ciljevima da tehnologiju činimo dostupnom svima, Udruženje “Kompjuteri Nade” doniralo je 10 tablet uređaja Osnovnoj školi u Jajcu. Ova donacija predstavlja korak ka digitalizaciji obrazovanja, pružajući učenicima mogućnost pristupa modernim tehnološkim resursima.

Ovim putem želimo izraziti iskrenu zahvalnost našim poslovnim partnerima i donatorima koji su omogućili realizaciju ovog projekta kao i mnogobrojnih drugih. Bez njihove podrške, ova inicijativa ne bi bila moguća. Posebno bismo željeli naglasiti da su naši poslovni partneri kompanije koje ne samo da su ekološki odgovorne, već i društveno angažovane. 

Pomoć koju smo pružili Osnovnoj školi u Jajcu ima dubok i dugoročan uticaj. Od pomoći u prevazilaženju različitih izazova do pružanja podrške učenju, ova donacija ima potencijal da pozitivno utiče na živote djece i njihovu budućnost. Uzbuđeni smo zbog budućih projekata i saradnje s Osnovnom školom Jajce.

Vaš doprinos može napraviti zaista veliku razliku!  

Zajedno uvijek možemo više – pridružite nam se.

Snaga ljudi. Moć zajednice.