Donacija JU Zavod Pazarić

U četvrtak, 17.11., smo uručili donaciju u vidu laptopa i računara. Posjetili smo Javnu Ustanovu, Zavod Pazarić, te smo se potrudili da ne idemo praznih ruku. Naši prijatelji iz Bit Alliance su nas kontaktirali sa njihovom molbom.

Naime, mladi u Zavodu mnogo vole virtuelni svijet igrica ali zbog manjka opreme, njihovi hobiji nisu mogli biti ispunjeni u punom kapacitetu. Opremili smo jedan laptop za naše nove prijatelje te smo ih usrećili sa opremom koju će moći koristiti za igrice kad god to žele. Sreća na njihovim licima nas je podsjetila na naše početke i na sami razlog zašto radimo to što radimo. Jedan laptop usreći cijelu ekipu mladih, a samim time i njihove brigodavatelje.


Ni administracija nije ostala bez pomoći. Opremili smo računar te dodatke koji idu sa njim za tim koji sve ovo vodi iza kulisa. Tim JU Zavod Pazarić sad ima još jedan računar na kojem će biti lakše ispunjavati svakodnevne poslove te će cijela organizacija teći mnogo lakše i jednostavnije.


I vi već danas možete biti dio naše misije. Donirajte elektroniku koju ne koristite jer baš takva može nekome značiti bolji i kvalitetniji život.


Nečija otpisana oprema, kao što vidite, može donijeti puno radosti i sreće nekome drugom. U ovom slučaju, ekipi mladih koju je jedan laptop usrećio. Budite dio naše priče.
Za donaciju IT opreme i sva pitanja možete nas kontaktirati putem inboxa, e-pošte: info@kompjuterinade.ba, ili telefonom 033 837 029 / 062 502 693..