Inspirišući razgovori o recikliranju IT opreme i ciljevima udruženja Kompjuteri nade na TVSA

Nedavno smo imali čast biti gosti u jutarnjem programu TVSA, gdje smo srdačno dočekani i imali priliku razgovarati o raznim temama. 

Tokom emisije, razgovarali smo o mnogim važnim temama, poput naše misije i ciljeva osnivanja udruženja. Također smo istakli važnost recikliranja IT opreme i pravilnog odlaganja iste, gdje su se Segmedina Bešlija, Alden Topuz i Džejna Hadžović dotakli ovih tema, iznoseći svoje stavove i iskustva. 

Jedna od tema koje smo pokrenuli je zapravo ideja o našem udruženju  koja se rodila iz želje da doprinesemo društvu na način koji će imati dugoročan pozitivan uticaj. 

Ponosni smo na našu priču i postignuća koja smo ostvarili u saradnji s raznim kompanijama širom Bosne i Hercegovine. Naša misija je nastaviti graditi mostove između sektora IT industrije i zajednice kako bismo stvarali bolje sutra za sve nas.

Dobili smo mogućnost da još jednom pozovemo sve male osnovce da nam se pridruže u našem takmičenju koje traje do 1. maja tekuće godine, te da imaju priliku da osvoje vrlo vrijedne nagrade pokazujući svoje vještine i kreativnost. Vaš doprinos je važan u ostvarivanju naše misije i zajedničkih ciljeva!

A pošto želimo zadržati tajanstvenost, pozivamo vas da posjetite link kako biste otkrili više detalja,  https://www.youtube.com/watch?v=lYfix1P2rG8

Hvala vam što podržavate naš rad i što ste dio naše zajednice koja se trudi da ostvari pozitivne promjene u svijetu oko nas.