Rezultat uspješne suradnje

Ovu priliku ćemo iskoristiti da se zahvalimo našim prijateljima, Udruženje Ruku na srce. Ova grupa je od početka podržala našu misiju te su se trudili da zajedničkim snagama olakšamo živote ljudi koji traže naše usluge.


Nedavno su nam uručili zahvalnicu za pomoć koju su dobili od nas i na tome smo im mnogo zahvalni. Naime, ova zahvalnica nam je dala još više volje i motivacije da nastavimo snažno sa našim radom te da dođemo do naših ciljeva. Pokazali su nam da i 3 laptopa mogu učiniti veliku promjenu.


Udruženje Ruku na srce se iz dana u dan bori da napravi bolje mjesto za djecu. Sa raznim radionicama i sportskim treninzima stvaraju razne prilike da novi naraštaji imaju šta raditi. Podržite njihov rad jer samim tim podržavate svu našu i Vašu djecu.


I vi već danas možete biti dio naše misije. Donirajte elektroniku koju ne koristite jer baš takva može nekome značiti bolji i kvalitetniji život.


Za donaciju IT opreme i sva pitanja možete nas kontaktirati putem inboxa, e-pošte: info@kompjuterinade.ba, ili telefonom 033 837 029 / 062 502 693..

One thought on “Rezultat uspješne suradnje”

Comments are closed.