Uzbudljivi trenuci na Radio M-u: Segmedina Bešlija kao naša volonterka u emisiji EKO SRIJEDA!

Naša misija u udruženju Kompjuteri Nade je podržati mlade generacije u njihovom stvaralaštvu, učenju i razvoju kroz tehnologiju. Nedavno je naša volonterka Segmedina Bešlija bila gost emisije “EKO Srijeda” na Radio M-u, gdje je s ljubavlju pričala o našem udruženju i našem ongoing takmičenju za osnovce.

Ovo takmičenje je prilika za sve male genijalce da pokažu svoje talente i kreativnost. Prijave su još uvijek otvorene, stoga pozivamo sve đake osnovnih škola da se pridruže i pokažu svoje ideje koje mogu zablistati i osvojiti sjajne nagrade! 💻

Iako smo se fokusirali na takmičenje za osnovce, razgovarali smo o raznim temama, uključujući i naše buduće projekte za srednjoškolce i studente. Imamo u planu širenje naših aktivnosti kako bismo podržali što više mladih ljudi u njihovom razvoju kroz tehnologiju.

Također, posebno nas raduje što nas je sve više i više volontera koji se pridružuju našem udruženju. Njihova predanost i entuzijazam su ključni za ostvarenje naših ciljeva.

Segmedina je istakla i važnost očuvanja okoline i prenamjeni uređaja, te je ovim putem još jednom pozvala sve zainteresovane da se priključe takmičenju i podrže našu misiju.

Pozivamo sve zainteresovane da posjete kanal Radio M-a i prate link u opisu za više informacija o našem takmičenju. Neka vaše ideje budu inspiracija i donesu sjajne rezultate!

https://lnkd.in/dSdJVqMM