Donacija za Udruženje za sport i rekreaciju invalida općine Novi Grad Sarajevo

Kompjuteri Nade su opet uspostavili saradnju sa Udruženjem za sport i rekreaciju invalida općine Novi Grad Sarajevo. Nadamo se da će donacija ovog printera olakšati rad jednom udruženju kao što su oni.


Udruženje za sport i rekreaciju invalida općine Novi Grad Sarajevo iz dana u dan pronalazi nove načine inkluzije osoba sa invaliditetom u društvo te svaki dan nailaze na razne prepreke. Nakon kratkog razgovora sa Zijadom, Kompjuteri Nade su shvatili koliko je zapravo ova tema bitna. Podržimo ih zajedno u njihovoj misiji.
Drago nam je što je Zijad sa svojim udruženjem prepoznao značajnost našeg rada i sa sigurnošću možemo reći da ova saradnja neće biti naša zadnja!


I vi već danas možete biti dio naše pozitivne priče tako što ćete nam donirati svoje dotrajale uređaje. Njihovom prenamjenom zajedno možemo reducirati elektronski otpad u Bosni i Hercegovini i pomoći lokalnoj zajednici.


Za donaciju IT opreme i sva pitanja možete nas kontaktirati putem inboxa, e-pošte: mailto:info@kompjuterinade.ba, ili telefonom 033 837 029 / 062 502 693..